2012 m. sausio 15 d., sekmadienis

Kelionės po Indija traukiniu

Kelionė traukiniu yra vienas iš geriausiu būdų aplankyti lankytinas vietas - ypač, jei traukinyje galima gauti liokajaus paslaugas, naudoti treniruoklių salė ir biblioteka? Clover Stroud siūlo viduje takelis geriausiai Indijos geležinkeliai.

Siūlydami kas galbūt labiausiai jaudinantis visų Indijos kelionėms geležinkeliais, skubus buvo pradėtas 2010 m., kaip bendros įmonės tarp Indijos geležinkeliai ir pasiūlos turizmo ir kelionių ekspertų korporacijų. Dėmesys kiekvienai smulkmenai atsispindi puikus maisto ir žavinga paslauga - keleivių pervežimas net savo stovėjo savo fantazijas arbata vidury nakties renginys Yra du restoranai, lounge ir baras, taip pat Prezidentiniai apartamentai su vonia..

"Klasikinė Indija" Kelionės ypač patrauklus, nes jis yra ritinio Greatest Hits Indija nuo Taj Mahal, prieš antraštę. Tai miestas, su įspūdingu fortu, pilys ir smiltainio citadelė, supakuotas su brangakmeniais ir apvalios apima šviečia sieneles rūmai, Šventyklos pilni skulptūros šokių mergaičių ir rūmuose, su krištolo laiptai ir du didžiausi šviestuvai ir pasaulyje.

Pridedamas trumpas sustojimas draudimas lazurite, prieš antraštę į skubios erotinės šventyklos, pradedant nuo 730. Sėdi tarp pamušalu absurdiškai dulkėtų takelių, šventyklos drožiniai Parodyti visas žmogaus emocijas, o ne tik seksualus.

Kelionių tada priima į potencialių tigras tepimas prieš antraštę į jausmingą veržiasi, kad yra, senovės vieta. Niekas čia yra prasti, ir grįžti į traukinį, kai vakare kruizinių apsuptas sanskrito mantrų giedojimas ir nutolimas kvapas sandalmedžio yra raktas. Bet poilsis Indijoje kitą rytą per žalia kraštovaizdžių Utar Pradešo, daugiau nei sudarančioje už jį, ypač jei atsitiktų būti tucking į žalia karis traukinių ir kapotos mangų į laiką.

Kultūros odisėja tęsiasi Lucknow ir Nawabi, ir galiausiai, Naujasis Delis, mažai elgiasi kelyje, pavyzdžiui, garso ir šviesos šou Khajuraho ir Vaišės ir šokių Nawabi vakare.

Vienintelis trūkumas yra kaina: pagal 2000 litų vienam asmeniui atspalvis septynias naktis. Kita vertus, kelionę su Maharajas Express yra gyvenimo traukiniu.