2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

dar apie antrus bustus

Svarbiausias aspektas šiuo maršrutu yra nuo turimų lėšų degalams įsigyti. Paprastai antrą hipotekos gali būti nusausinti apie asmeninių finansų individualiai. Tačiau, siekiant gauti antrą hipotekos bus gana lengva, nei pirmą kartą nuo jūsų patikimumas padidėjo nuo pirmos hipotekos nustatymo. Kitas didžiulis privalumas skatinti įsigyti antruosius namus koncentracija yra aspektas, asmeninius finansus yra sustiprintas ir patobulintas, jeigu kito turto įsigijimo.

Pradinė įmoka, palūkanų normos, mokesčiai yra tempais didelis, tačiau bankai turi naudos iš verslo gaunamas iš asmenų skolos, kurie buvo pirkti daugiau nei vieną namuose ir, kad jie pritartų tokiai klientų. Jei nesate entuziastingai imtis dar vieno įkeisti savo antrąjį namą, Jūs galite gauti būsto paskolą, paremtą lygybe pirmoje namuose. Nors aukštos palūkanų normos išlieka kitų uždarymo išlaidas, susijusias su tradicinių hipotekinių gali būti išvengta.

Kita vertus, jei antras namas yra perkamos pajamų teikėjų šaltinis, nei jie bus reikalaujama pateikti keletą esminių įrodymų, nes vis nuomotojas yra įmonė, kuri turėtų būti paremta visa įrodinėjimo realus verslo planas, kuriame bus užtikrinti, kad bankai suteikti paskolą.

Siekiant pateikti įrodymus, turtas antrųjų namų, galite naudoti apskaitos įrašus iš ankstesnio savininko, ar samdyti profesionalų vertintojo daryti analizę, lyginant turtą kitų sėkmingų pajamų gaminančių savybių toje pačioje srityje.

Taigi dabar, kad tam tikrų veiksmų buvo išvardyti nustatantį labai rekomenduojama, kad vartojate šį procesą atskirai nuo kiekvieno asmens, kurį ji gali skirtis. Išsiaiškinti kitų procedūrų, kurios būtų svarbios ir reikalauti būti atlikti. Stebėti tendencijas namų rinkoje ir nuolat vertinant išorės veiksnius, kaip antai finansų krizė, dėl kurių rinkos vertės namų džiovinimo ir priėmimo žmonių liko be pastogės dėl to, kad pasiteisino paskolų negalėjimo. Būkite atsargūs, visų angų ir šulinių kasti į žemę ir išvengti kritimo į juos, nes nėra įmanomas būdas grąžinti tiems, tam tikras skyles.