2010 m. lapkričio 23 d., antradienis

Gyvenimas po bankroto paskelbimo

Norėdami iš naujo pradėti gavus visas skolas įvykdyta bankroto yra esminis žingsnis. Tai todėl, kad jūs turite būti atsargūs, kad būtų išvengta ankstesnių klaidų. Geros naujienos yra tai, kad jums nereikia mokėti jokių skolų į savo seną skolintojams. Blogos naujienos yra tai, kad bankroto palieka tam tikrus apribojimus ir neigiamą poveikį jūsų greitas kreditas balas ir kitų dalykų, taip pat. Siekiant išspręsti šių problemų, turite būti atsargūs imtis naujo pradžia. Štai keletas naudingų patarimų jums.
Vykdyti teismo sprendimus

Įsitikinkite, kad esate nuolat po teismo nutartys. Jeigu jums nepavyksta padaryti taip, tada jums bus prarasti iškrovos apsauga, net jei jūs praleisti vieną užsakymą. Šiuose įsakymuose ir sąlygos apima atvirumo, visas turtas ir likusias skolas, kad jūs skolingi per bankroto procesą.

Jums bus nemokamai atkurti savo finansinį stabilumą pravažiavus per visą procesą bankroto ir praskrendant visas skolas.
Peršokti į Mažesni Paskolos Pirmosios

Tai nėra išmintinga imti paskolas, pravažiavus per bankroto etapą. Norėdami tai padaryti, pavyzdžiui, imant būsto turite palaukti ne mažiau kaip penkerius metus ir dešimt metų yra labai rekomenduojama. Po dešimties metų, bankroto ne lieka ant jūsų kredito ataskaitą, bet galima būtų atsekti per fone tikrinti. Per dešimt šių metų laikotarpiui, imtis padėti iš mažesnių paskolos. Šios mažesnės paskolų apima kredito kortelės skola, asmeninės paskolos ir automobilių paskolos. Jis bus naudingas t imti užtikrintos paskolos ir veido aukštos palūkanų normos. Tokie įpročiai padės jums atstatyti jūsų kredito balas.