2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

finansinis nuosmukis

Šiais ekonominio sunkmečio laikais dažnai nutinka, kad žmonės praranda pajamas ir negali sumokėti savo reguliaraus mokėjimo kreditine kortele. Laimei, bankrotas yra ne vienintelis būdas atsikratyti visa tai.

Daugelis kreditorių pasiūlyti kredito kortelės sunkumų programos asmenims ir šeimoms, kurios kenčia nuo bet kokių finansinių stresą. Šie skolintojai apima Discover, American Express, "Bank of America, Chase", "Capital One, Citi, HSBC ir" GE Money.
Kas yra kredito kortelė Išimtiniai programa?

Iš esmės kreditinės kortelės sunkumų programa yra skolos sureguliavimo susitarimas tarp jūsų ir jūsų kredito kortelės išdavėjas.

Dėl šio susitarimo bankai gali sumažinti jūsų skolinimos balą, sumažinti savo mėnesines išmokas lygis, kuris yra prieinamas jums, ir jie taip pat gali atidėti savo mokėjimus už nustatytą laikotarpį (paprastai 6-12 mėnesių).
Žinoti Mitai ir faktai apie kredito kortelės sunkumų programas

Tačiau, nėra nieko šiame gyvenime, kad yra visi puikus. Yra keletas potencialių praradimas, kurios yra susijusios su kredito kortele sunkumų programas. Taigi prieš, kad jūs skubėti paskambinti savo banko atstovas ir paprašykite jų, dėl naujų sąlygų, įsitikinkite, kad esate susipažinę tarp mitų ir faktus skirtumas.