2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

keturios klaidos refinansavime

Refinansavimo galimybė, siūlo lankstumą suteikiant pinigus avariniu atveju. Daugelis žmonių galvoja apie tai, kaip apie labai paprastą procesą, tačiau jie turėtų žinoti, kad refinansavimas yra gana brangus ir sudėtingas procesas. Dažniausiai refinansavimui būtina gauti naują paskolą, kas šiuo metu dėl labai reguliuojamas ir palankiomis sąlygomis, kad apsimoka, liekantis balansas ir savo dabartinę hipoteka.

Keturios dažniausios klaidos:

1. Pagrindinio ir labai dažna klaida, kad skolininkai, padaryti kartu įvertindamos, refinansavimo, kad jie neturi galvoti apie savo padėtį arba nagrinėti jų padėtį ateityje. Jie negalvoja apie trukmę jie ketina išleisti šio namo ar kiek suma jie gali mokėti kas mėnesį dalimis.

2. Kita klaida, kad daugelis skolininkų padaryti, kad jie tiesiog sutelkti dėmesį į palūkanų normų ir nesuteikia daug dėmesio į kitus mokesčius, dėl hipotekos. Taigi, ne tik turėtų palūkanų norma bus nagrinėjamas, bet ir paslėptos išlaidos turėtų būti žinoma, annuelle tt

3. Naujos paskolos jums bus visiškai priklauso nuo jūsų namo vertės. Jūsų namo vertė keisis skirtingai, tačiau tai nebūtinai reiškia, kad skolintojas taip pat padidina jūsų namo vertę pagal tą pakeitimą. Skolintojams yra labai įvairūs aspektai surasti jūsų namo vertę.

4. Vienas labai dažna klaida padaryta skolininkų yra praleidžiant nenuostolingumo analizę klaidą. Jums reikia įvesti daug pastangų norėdami pamatyti jeigu jie buvo faktiškai refinansavimo taupo Jūsų pinigus ar ne?