2010 m. lapkričio 23 d., antradienis

Gyvenimas po bankroto paskelbimo - antra dalis

Po pakankamai susigrąžinti kreditą, dabar pradėti galvoti apie būdus, kuris leis jums ieškoti būsto. Pirmiausia būtinybę būsto paskolą yra didelė įmoka. Jei išsaugojote pakankamai pinigų sumą tada jis padeda jums atsipirks didesnių žemyn mokėjimus. Be to, bus nustebinti skolintojai, ir jie bus dėkingi jums už gerą planavimo įgūdžius. Ši praktika taip pat sumažės bendras dydis paskolą, kurią jūs ieškote.

Naujai pasirašytos paskolų biudžeto

Biudžetinės dėl naujos paskolos yra svarbus žingsnis. Tai priklauso nuo jūsų esamos pajamos, kiek galite išleisti į naują paskolą. Įsitikinkite, kad turite įrašyti trys mokėjimus už savo skolų, leiskite pasakyti, kaip avarinio ar pagalbinio iki fondą. Taip pat įsitikinkite, kad jūsų pajamos yra pakankamai didelės, padengti fiksuotas mėnesio mokėjimų du kartus.

Jis yra protingas, paiešką bankroto kreditorių, kurie yra pasiruošę dirbti su Jumis. Tai todėl, kad daugelis skolintojai lengvai atsisakyti dirbti su Jumis. Pradėti šią patirtį prašydami paskolos citatos iš skolintojų skaičius. Tai padės jums atsisakyti kelių skolintojų, kurie nori dirbti su Jumis.